اخبار

ارزیابی نقاط قوت و ضعف ارتباطات درون سازمانی در گفتگو با رییس مرکز پژوهش و توسعه پتروشیمی فجر

ارزیابی نقاط قوت و ضعف ارتباطات درون سازمانی در گفتگو با رییس مرکز پژوهش و توسعه پتروشیمی فجر
به دنبال آن هستیم تا فرآیندی طراحی کرده و ارتباطات درون‌سازمانی را به صورت سیستماتیک انجام دهیم. شناسایی نقاط ضعف و قوت درون سازمانی از دستاورد‌های این پروژه خواهد بود.
روابط عمومی پتروشیمی فجر : دکتر عظیم مجرد، رئیس پژوهش و توسعه شرکت پتروشیمی فجر با اشاره به اجرای پروژه آسیب‌شناسی ارتباطات درون‌سازمانی در شرکت عنوان کرد: این پروژه برای مدت زمان هشت ماه تعریف شده که چهار ماه آن به بررسی و ارائه راهکار اختصاص داشته و چهار ماه دیگر آن نیز صرف تدوین پرسشنامه و نظرسنجی برای ارزیابی اثربخشی پروژه شده است.
وی با بیان اینکه پرداختن به ارتباطات درون‌سازمانی مخصوصا برای سازمان‌هایی مانند پتروشیمی فجر که دارند به بلوغ خود می‌رسند، اقدامی مهم و اثرگذار است، گفت: این مسئله از بُعد داخلی از جهت تعامل میان کارکنان با یکدیگر و کارکنان و مدیران با هم و از بُعد خارجی ارزیابی تعامل سازمان با مشتریان، حائز اهمیت است. با احساس نیازی که در این خصوص صورت گرفت، از سال گذشته این پروژه را تعریف و آغاز کردیم.
 
مجرد با اشاره به اهداف پروژه آسیب‌شناسی ارتباطات درون‌سازمانی پتروشیمی فجر، تصریح کرد: هدف این پروژه شناسایی و اولویت‌بندی آسیب‌های ارتباطی از دیدگاه مدیران و کارکنان به صورت مستقل و همچنین ارائه پیشنهادهاست. بر این اساس به دنبال آن هستیم تا فرآیندی طراحی کرده و ارتباطات درون‌سازمانی را به صورت سیستماتیک انجام دهیم. شناسایی نقاط ضعف و قوت درون سازمانی از دستاورد‌های این پروژه خواهد بود.
به گفته وی؛ توسعه خلاقیت‌های کارکنان، افزایش بهره‌وری سازمان، ارتقای انگیزه و مشارکت کارکنان، افزایش اعتماد سازمانی، از دیگر نتایج و دستاورد‌های این پروژه خواهد بود.
رئیس بخش پژوهش و توسعه شرکت پتروشیمی فجر با اشاره به فرآیند‌های اجرا شده در این خصوص، بیان کرد: بیش از ۳۵۰ نفر از کارکنان شرکت در نظرسنجی این پروژه شرکت کردند و با بیش از ۴۰ نفر از مدیران و کارکنان نیز مصاحبه و نظرسنجی صورت گرفته که نتایج آن به صورت تحلیلی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
وی با تاکید بر اینکه مصاحبه و نظرسنجی اولیه انجام شده است، گفت: براساس نتایج بدست آمده راهکار‌های علمی و عملی ارائه می‌شود، پس از آن طی چهار ماه راهکار‌ها را اجرایی کرده و مجددا نظرسنجی برای ارزیابی نهایی انجام خواهیم داد.
۳۱ فروردین ۱۳۹۸ ۱۰:۱۳
تعداد بازدید : ۳,۳۴۰
کد خبر : ۵۱۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید